Nieuws

Look van de maand - September

Let’s pouf it up.

We hopen dat iedereen van een mooie zomer heeft genoten samen met hun dierbaren. We zijn verheugd om terug te keren met onze maandelijkse “Look of the month” nieuwsbrief, waarmee we jullie graag inspireren.

Onze stylisten hebben een speelse combinatie gemaakt van verschillende modellen poefjes in allerlei stoffen en kleuren. De hockers en poefjes zijn in eerste instantie bedoeld als voetbankje echter zijn ze voor veel meer functies toepasbaar. Ze zijn makkelijk verplaatsbaar, multifunctioneel en zijn inzetbaar als bijzettafel. Het kan een decoratief element in het interieur zijn en zijn ook functioneel als een extra zit plek. Poefs zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en stijlen. Ze zijn een persoonlijke bijdrage aan de uitstraling van de ruimte.

De hockers en poefs uit deze look zijn gestoffeerd met de stoffen uit ons EASY & SAFE- assortiment.

Kleurpalet

Zachte blauwe, roze en paarse pasteltinten worden hier gecombineerd met accenten van rood-/oranjeachtige tinten in verschillende texturen van de Easy & Safe meubelstofcollectie.

LOTM-SEPT-2022- RGB - HIGH.jpg

Pouf it up!

Het is altijd goed om een klein, gemakkelijk verplaatsbaar meubel te hebben dat te gebruiken is als extra zit plek of als decoratieve touch. Er zijn veel stijlen om uit te kiezen, het is alleen wel belangrijk om de goede maat en vorm te kiezen zodat het in balans blijft met de rest van het meubilair.

1. Poefjes.png

2. Texturen.png

Patronen en kleuren

Poefs en hockers zijn door gebruik van kleur of dessin perfect als statement in je interieur. Mix en match kleuren en dessins om een prachtig accent aan de ruimte te geven.

Ga voor Easy & Safe

Met onze Easy & Safe meubelstoffen hoef je je geen zorgen meer te maken over vlekken op meubels. De meeste vlekken op deze stoffen kunnen al eenvoudig met water worden verwijderd. Trendy bouclés en zacht fluweel zorgen voor tijdloze trends voor het stofferen van je meubelen.

3. Easy&Safe.png