Kobefab International B.V., opgericht in 1976, is een Nederlandse groothandel in interieurstoffen en wandbekleding voor zowel de residentiële – als de projectmarkt, met KOBE en ESSENTE als merken. Het vertegenwoordigt KOROSEAL Interior Products in Europa met een breed scala aan wandbekleding.

KOBE, gevestigd in Valkenswaard, Nederland, heeft eigen verkoopkantoren en showrooms in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De producten worden gedistribueerd en gebruikt door professionals en eindgebruikers in meer dan 50 landen over de hele wereld.

Kobe heeft zijn eigen Research & Development Afdeling. Een team van professionals die de globale mode – en interieurtrends volgen en dit zowel in de residentiële als de projectmarkt. Het resultaat van hun bevindingen vormt de basis voor de volgende collectie met de nieuwste trends en gewenste producten voor zijn klanten.

Kobe’s producten worden gedistribueerd over de hele wereld met ultieme logistieke efficiëntie en betrouwbaarheid. Kobe maakt gebruik van een volledig geautomatiseerd magazijn voor de logistieke processen van de behandeling, het snijden, verpakken, sorteren en verzenden.

KOBE heeft een gerenommeerde reputatie op het gebied van kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Het focust zich op service, ondersteuning en samenwerking, waar continuïteit en gezamenlijk succes centraal staan.

Klantenreviews

⭐⭐⭐⭐⭐
Erg prettig bedrijf om zaken mee te mogen doen. Kobe beschikt over een schitterende collectie stoffen in diverse trends makkelijk toepasbaar en voor een breed publiek inzetbaar.

⭐⭐⭐⭐⭐
Een heel fijn bedrijf met een geweldige collectie aan stoffen.

⭐⭐⭐⭐⭐
Kobe is een trendsetter met een weergaloos assortiment aan stoffen. En….prijs kwaliteit is ook zeer verrassend

⭐⭐⭐⭐⭐
Altijd, direct contact, prima service, mooie collectie