Collectie

Senses

Senses

Deze collectie is gebaseerd op innovatie op het gebied van materialen. Door de combinatie van materialen zijn er stoffen ontwikkeld die resulteren tot een interessant en exclusief eindproduct, welke de zintuigen prikkelen; zowel op visueel en tast. Natuur en zijn wonderen zijn de inspiratiebron voor deze collectie. De producten in deze collectie zijn ontstaan door een creatieve combinatie van garens, kleuren en weef technieken. Artistieke dessins en creatieve detail staan centraal voor deze collectie die het gevoel van puurheid en simpele elegantie uitstraalt.

De producten zijn ontwikkeld met veel aandacht voor de uitstraling, grip en soepelheid gecombineerd met oog voor comfort en dessin. Senses laat ons toe in een wereld waar we tot rust kunnen komen en kunnen genieten van de luxe van puurheid en vakmanschap. Hierdoor kunnen we naar ieders wens een persoonlijk interieur creëren.

De meeste stoffen in de Senses collectie zijn geweven met natuurlijke garens, waardoor het effect van natuurlijke grip en soepelheid bereikt wordt. Verschillende weeftechnieken met multi-kleurige garens worden toegepast om de details in dessins en gronddoeken extra aandacht te geven. De kleuren komen ook uit dezelfde inspiratiebron, waardoor het geheel een elegante uitstraling krijgt. De zachte en frisse natuurlijke tinten worden afgewisseld met warme en rijke tonen.

Senses heeft een mooie, afwisselend scala in patronen – in de ingewikkelde details ligt de puurheid en elegantie. Elk patroon nodigt je uit voor een extra aandachtige kijk. Luxueuze kamerhoge stoffen met een minimum van 300 cm hoogte zijn gecombineerd met een mooie, meerkleurige wol look en een extravagante jacquard dessin. Oog verblindende batiks, vloeiende marmers, zacht verlopende kleuren en natuurlijke texturen. Het integrerende kleurenpallet en diepte in de dessins zijn een uitmuntende bijdrage tot deze collectie.

Senses is een grote toevoeging tot de Kobe “must haves”, met opwindede nieuwe dessins en structuren. Een mooie uitnodiging aan enthousiaste interieur specialisten die graag met bijzondere interieur materialen werken.