Collectie

Roots

Roots

Geen enkele band is sterker dan de verbinding met onze “roots”.

Dit fundament is sterk en toch onbegrensd. Dit zorgt voor een stevige basis van waaruit we groeien en alles verkennen. We vinden onszelf en onze kernwaarden terug in onze “roots” deze herbevestigen wie we zijn en waar we naartoe willen.

De collectie ROOTS is gecreëerd vanuit een diepe verbinding met de natuur en KOBE’S ontwerpethos van natuurlijke elegantie en comfortabele luxe.

Natuurlijk look & feel en op de natuur geïnspireerde texturen, patronen en kleuren worden vertaald naar onze stoffen. Belangrijke elementen uit de interieur- en modetrends staan centraal voor de stijlvisie van KOBE.

Om de ROOTS collectie te creëren heeft ons ontwerpteam de inspiratie uit de natuur gecombineerd met invloeden uit de laatste mode- en interieurtrends. De collectie benadrukt en combineert tegelijkertijd de mysterieuze complexiteit en de pure, intrinsieke eenvoud van de natuur. Met zijn rijke stoffen verbeeldt ROOTS de ingetogen weelde van de natuur. Chique linnen, rijke satijn en weelderige velours komen samen in een unieke mix. De uitbundige, veelzijdige dessins in spannende kleurcombinaties zijn toepasbaar in een veelzijdig Scala aan interieurstijlen.

De stoffen zijn geweven met natuurlijke garencombinaties en bindingen welke dimensionale diepte en een rijk volume creëren. De levendige uitstraling van de dessins met verfijnde, gedetailleerde weeftechnieken, zorgt voor een veelkleurige gelaagdheid.

In ROOTS staan glans en diepte in kleuren centraal. Zachte, ingetogen tinten en aardse, neutrale kleuren worden gecombineerd met glanzende garens om een vleugje luxe toe te voegen. Weelderige accenttonen geven extra diepte aan de texturen in de stoffen. Deze collectie is bedoeld om interieurprofessionals te prikkelen en te verleiden met zijn luxueuze uitstraling.